Δίπλα στη γυναίκα κάθε ηλικίας!

Ο Σωτήρης Τρομπούκης είναι Μαιευτήρας Χειρουργός-Γυναικολόγος, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκπαιδεύτηκε σε Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία και εξειδικεύτηκε στην Αισθητική Γυναικολογία και την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, μεταξύ άλλων στο “Birmingham Women’s Hospital” και στο Ογκολογικό Νοσοκομείο “Ο Άγιος Σάββας”.

Συνεργάστηκε στο «Κέντρο Γονιμότητας» με την ομάδα επιστημόνων που ανακοίνωσε τη γέννηση του πρώτου παιδιού στην Ελλάδα μετά από Εξωσωματική Γονιμοποίηση (IVF).

Είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος του τμήματος Αισθητικής Γυναικολογίας του ΙΑΣΩ.

Λειτουργεί ιδιωτικό ιατρείο, προσφέροντας υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας, με έμφαση στην υπογονιμότητα, τη γυναικολογική ογκολογία και τη λαπαροσκοπική χειρουργική.

Ως μέλος της International Society of Fertility Preservation, ασχολείται με την ενημέρωση και συμβουλευτική σε θέματα διατήρησης γονιμότητας σε ογκολογικούς ασθενείς.

Πιστοποιημένος ιατρός στην Αισθητική Γυναικολογία από το «AMERICAN AESTHETIC ASSOCIATION»

Έχει λάβει μέρος σε πολλές ομιλίες και επιστημονικά συνέδρια, ενώ δημοσιεύσεις του βρίσκονται σε επιστημονικά περιοδικά.

Ενεργό μέλος αρκετών Ελληνικών επιστημονικών εταιρειών, καθώς και της European Society of Human Reproduction (ESHRE).